Over ons

Kudding & Zorgtalenten is een uitzend-, detacherings- en tussenkomstbureau. Wij leveren diensten binnen de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang, jeugdzorg en gehandicaptenzorg.
Voor iedere opdrachtgever verzorgen
wij een oplossing op maat. Daarbij sluiten we naadloos aan op de behoeften en visie van de instelling. Wij selecteren de perfecte match: de medewerker met precies de kennis en ervaring die u nodig heeft.

Onze talentenpool bestaat uit verschillende soorten zorgtalenten met ruime ervaring in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en/of maatschappelijke opvang. Van collega's die meewerken tot collega's die op de werkvloer kunnen analyseren, adviseren, trainen, coachen en superviseren.

Kudding & Zorgtalenten: heldere oplossingen voor uw zorg.
Jesse Voortman, oprichter, mede-eigenaar en algemeen directeur bij Kudding & Zorgtalenten is dagelijks bezig met het verzorgen van de sales, accountmanagement, recruitment en financiën. Daarnaast draag ik er zorg voor dat alles achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt. Het belangrijkste volgens Jesse: ''De optimale zorg voor de cliënt staat centraal in onze gehele wijze van diensten verlenen.''.
Kudding & Zorgtalenten ''ben ik nu 3 jaar actief als oprichter, mede-eigenaar en algemeen
directeur. Binnen de organisatie houd ik mij vooral bezig met het verzorgen van de sales, accountmanagement, recruitment en financiën. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt en iedereen binnen het team zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.

Hoe ben je in deze functie gerold? ''
Zelf ben ik jarenlang werkzaam geweest als zzp'er en als uitzendkracht binnen de zorg- en welzijnssector. Mijn doelgroep bestond voornamelijk uit cliënten met agressieproblematiek.

In deze periode zag ik dat er wel werd gezorgd voor voldoende formatie maar minder aandacht was voor de kwaliteit van de inzet door de flexkrachten. Dit had zichtbaar zijn weerslag op de gemoedstoestand van de cliënten. Van daaruit ontstond bij mij de droom om een eigen bureau te starten.

Het leukste aan mijn werk... ''
vind ik het zoeken naar pragmatische oplossingen voor personele vraagstukken met onze opdrachtgevers en ons team, zodat cliënten optimale zorg, behandeling en begeleiding krijgen geboden.''

Ik ben trots... ''
Op de vernieuwende visie die wij bieden. In de praktijk kwam het regelmatig voor dat er jarenlang een beroep werd gegaan op externe krachten. Dit willen wij zoveel mogelijk voorkomen door intensief samen te werken met instellingen om de onderliggende problematiek aan te pakken.

Alle verbeterpunten en aanvullingen wat betreft vormen van dienstverlening zijn inmiddels verankerd in Kudding & Zorgtalenten. Dit heeft geresulteerd in een bureau waarin de optimale zorg voor de cliënten centraal staat. We hebben inmiddels verschillende soorten dienstverlening ontwikkeld waarmee wij nu een aantal succesvolle trajecten zijn aangegaan. Wij ondersteunen het vaste team en dragen me in de zorg voor veilig, de-escalerend en ontwikkelingsgericht werken vanuit de in de instelling beschreven protocollen en richtlijnen. Mijn droom komt nu al af en toe al uit terwijl we nog maar 3 jaar bestaan.


Ik wil nog bereiken... '' Wij streven ernaar met elke inzet een bijdrage te leveren in de ondersteuning van het vaste team waardoor de cliënten zo min mogelijk onrust ervaren van de inzet van extern personeel. Ons doel is om niet als last te worden ervaren, maar als meerwaarde.''

 

De sfeer binnen ons team... '' Is vrij en open. Iedereen kan alles tegen elkaar zeggen, maar we laten elkaar wel in onze waarde.

 

Waarom moet een zorgtalent aan de slag via Kudding... '' Wij faciliteren onze Zorgtalenten zo goed mogelijk. Dit uit zich in het verstrekken van de benodigde informatie, erkenning, waardering, betrokkenheid, doorgroeimogelijkheden, scholing, training en coaching. Alles met als doel de zorg- en hulpverlening voor de cliënten te verbeteren.

Onze Zorgtalenten worden tijdens de inzet en voordat ze worden ingezet uitvoerig gescreend op het bezitten van de juiste competenties en vaardigheden. Hierdoor wordt er een goed beeld gevormd van de medewerker waardoor wij in staat zijn om de perfecte match te verzorgen.

 

Bevlogen
Bevlogen

Met liefde voor de zorg en passie voor de-escalerend werken halen we het beste uit onszelf, uw medewerkers en de cliënten.

Betrokken
Betrokken

Wij begrijpen de knelpunten bij medewerkers en cliënten. Inlevingsvermogen, gelijkwaardigheid en respect voor ieders autonomie en deskundigheid staan bij ons voorop.

Proactief
Proactief

Onze ervaren mensen zien wat nodig is, zijn bereid dit te doen en doen dit ook.

Deskundig
Deskundig

Met goed opgeleide natuurlijke rolmodellen, die de kunst verstaan te ondersteunen waar nodig, komen we snel tot de kern.