HR-medewerker

Over
ons
Kudding & Zorgtalenten is een uitzend-, detacherings- en tussenkomstbureau. Wij leveren diensten binnen de geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang, jeugdzorg en gehandicaptenzorg.
Voor
iedere opdrachtgever verzorgen wij een oplossing op maat. Daarbij sluiten we naadloos aan op de behoeften en visie van de instelling. Wij selecteren de perfecte match: de medewerker met precies die kennis en ervaring die u nodig heeft.

Onze talentenpool bestaat uit verschillende soorten zorgtalenten met ruime ervaring in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en/of maatschappelijke opvang. Van collega's die meewerken tot collega's die op de werkvloer kunnen analyseren, adviseren, trainen, coachen en superviseren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HR-medewerker die van een uitdaging houdt. Je taken bij Kudding & Zorgtalenten zijn heel divers. De ene dag ben je bezig met de salarisadministratie en de dag daarop zit je agenda helemaal vol met sollicitatiegesprekken.

In deze functie ben jij ervoor verantwoordelijk dat alle administratieve HR-processen op rolletjes lopen. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle wijzigingen goed worden doorgevoerd, contracten worden opgesteld en verzuimmeldingen correct worden doorgevoerd. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Voor dat laatste gebruiken we het programma Freepack. In deze functie zal jij de Freepack expert worden. Kortom, jij bent de drijvende kracht achter onze organisatie.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Je werkt georganiseerd, gestructureerd en secuur. Je verzorgt de gehele administratie en opvolging voor wat betreft de instroom, doorstroom en uitstroom van onze uitzendkrachten en ZZP-ers.
Je vindt het leuk om me te denken in het efficiënter maken van de HR-processen en ook het uitvoeren daarvan. Daarnaast heb je een sociale persoonlijkheid en ben je een teamplayer. Ook heb je/ben je:

 • Bij voorkeur kennis en ervaring met Freepack;
 • Een afgeronde MBO- 4 opleiding op het gebied van HR;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als HR-medewerker;
 • Ervaring met salarisverwerking in de uitzendbranche;
 • Bereidt me te doen met de bereikbaarheidsdienst;
 • Een flinke dosis enthousiasme en een goed gevoel voor humor, want dat maakt het werk leuker!

Wat krijg jij van ons:

 • Een contract voor 36 of 40 uur;
 • Een salaris van €2500,- tot €3000,- afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een goede reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen.

Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een e-mail sturen naar: jesse@kuddingzorgtalenten.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@kuddingzorgtalenten. nl onder vermelding van sollicitatie HR-medewerker.