Pragmatisch en specialistisch uitzendbureau

Stabiliteit, lol en ontspanning

Langdurige onderbezetting op uw afdeling? Complexe cliënten? Problemen in het team? Kudding & Zorgtalenten zorgt dat er snel weer stabiliteit, lol en ontspanning op de afdeling komt. Want wat is er mooier dan een afdeling waar iedereen veilig en met plezier kan wonen en werken?

Proactief meewerken

Onze ervaren en goed opgeleide zorgtalenten werken mee op de afdeling en krijgen ondertussen zicht op patronen. Zij gaan proactief op zoek naar de kern van problemen. Met hun frisse blik en heldere aanpak kunnen zij het team zo inspireren dat het er blijvend van profiteert.

70:20:10-model: leren in de praktijk

Wij geloven sterk in het 70:20:10-model: mensen leren 70 procent door ervaring in de praktijk, 20 procent van collega’s en 10 procent door een trainingsprogramma. Daarom bemiddelen wij zorgtalenten die niet alleen meewerken, maar - als de klant dat wil - op de werkvloer ook coachen, analyseren en trainen. Zij geven feedback zodra er iets gebeurt, want dat is het moment dat je het meeste leert.

Onze zorgtalenten

Zorgtalent word je niet zomaar. Bij alle sollicitanten testen we hoe zij omgaan met stress en agressie. Omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag vinden ze een uitdaging, geen last. Onze zorgtalenten zijn duidelijk, betrokken, menselijk, respecteren de autonomie van iedere cliënt en gebruiken hun gezonde verstand.

Innovatieve trainingen

Wij werken nauw samen met Kudding & Partners, dat innovatieve trainingen en opleidingen in agressiepreventie verzorgt voor medewerkers in de zorg, het onderwijs en de publieke sector. Daardoor geven wij onze zorgtalenten permanent de beste trainingen en kunnen we snel schakelen bij trainingen voor onze klanten.